SING S_ONG

Friday, 27 May 2011

SALAM HAI KORANG...


Hai slam pada korang semua..disini sya ingin menceritakan ttg filem-filem yang bru sajer 
syer lihat,mula2 sya ingin cerita ttg filem kongsi,btwy memg best,,
jika anda hayati btol2 filem tu anda akan pfam terutma babak akhir,
ianya kerana babak akhir kongsi tu dia nak menunjukkan tajuk cerita itu sbnarnya 
(LU LANGSI LU MATI) 
cuba anda ingat,babak akhir tu polis pompuan tu berkata ayt  yang tertera diats tu then tamat,,
kira the end dia ader pengisian lah,,,
syer lihat org ramai konplen psal babk akhir kongsi xbest???ai pelik..sbnrnya diorang x menghayati 
filem tu aper motif penghujung certa tu,,lau xcyer just korang tgk kat youtube balik then kupas kater2 sya ni btol atau tidak,,



NI FILEM KE DUA >SERU<

Filem niw permulaan nampak ok lah,,namun sye nak kupaskan disini ialah
1>terlalu banyak adegan jerit2 dah mcm filem SAPER JERIT LG BAGUS
2>terlalu byak adegan gelabh xtentu pasal,
3>filem kononnya nak menunjukkan bukti2 yg diorg  kaji
namun ia seakan2 tidak logik 
4>KORANG TGK SENDIRI KAT YOUTUBE,,
SERU



NOW LAST FILEM GILA BOLA

Filem ni lau anda tgk memang boleh dikatakan best ini kerana dengan gandingan
saiful apek,fazli yg penyanyi tu,mat rock linda on,
filem ni menceritakan psal SAHABAT ...
RAKAN,DAN TEMAN.....
TERBAEK..
byak pengajaran dalm filem ni,,xdpt nak komplen korang tgk jur,,t korag tw orite,,
K SALAM DARI SYER JIKA KATER2 SYER AMAT KTERLALUAN HARAP 
DIMAAFI..NAMUN INI LAH HAKIKAT DUNIA KITER YANG MASYARAKAT 
AKAN SENTIASA KOMPLEN,NGOMEL,DAN MACM2 LAGI AKAN
SETIAP FILEM INDUSTRI TANAH AIR NIW,,K BTWY
SAPORT OWER INDUSTRI FILEM YAW,,,
TERBAEK.......ARIUSSSSAAA

No comments:

Post a Comment